Hlavná stránka
RSS kanál
Úvod   Prihlásenie   Registrácia   Obchodné podmienky   Košík   Kontakt   Veľkoobchod   
Kategórie produktov
katPÁRTY TÉMY
 katBABY SHOWER
 katPARTY PRE NAJMENŠÍCH
 katVÝZDOBA NA KRSTINY
 kat1. NARODENINY
 katPARTY PRE DIEVČATÁ
 katPARTY PRE CHLAPCOV
 katPARTY PRE DOSPELÝCH
 katHAPPY BIRTHDAY PARTY
 katHALLOWEEN PARTY
 katLAMPIÓNOVÝ SPRIEVOD
 katVÝZDOBA NA STUŽKOVÚ
 katCHANUKA
 katVIANOCE
 katNOVÝ ROK -SILVESTER PARTY
 katPARTY NA VALENTÍNA
 katVEĽKÁ NOC
 katWELCOME HOME
 katKARNEVAL A KOSTÝMY
katOSLAVA NARODENÍN ČÍSLA
katFAREBNÁ PARTY
katSTOLOVANIE
katPARTY DEKORÁCIE
katPARTY TOVAR
katSVADBA
katROZLÚČKA SO SLOBODOU
katROZLÚČKA SO SLOBODOU PRE MUŽOV
katBALÓNY
katHÉLIUM DO BALÓNOV
katNARODENINOVÉ SVIEČKY
katMAFINY A KOLÁČIKY
katSTOJANY NA MUFFINY A TORTY
katVRECKÁ NA SLADKOSTI
katKRABIČKY NA KOLÁČIKY
katHRY A DARČEKY NA PARTY
katPIŇATY
katFARBY NA TVÁR
katPARTY DOPLNKY
katČELENKY A SPONKY
katBlaBla
katPARTY VEĽKOOBCHOD
http://www.myparty.sk/16338/blabla.html
http://www.myparty.sk/kategoria/3464/PRVE-NARODENINY/

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese www.myparty.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Cube One, s.r.o., Karadžičova 12 Bratislava 821 08,  IČO: 46850988 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na myparty@myparty.sk

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté: Slovenská pošta, DPD

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
https://www.facebook.com/myparty.sk
http://www.myparty.sk/s/10/kontakt/
http://www.myparty.sk/1566/halloween-party.html
http://www.myparty.sk/14026/karneval-a-kostymy.html
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
PODPOROVANÉ PLATBY
© Cube One, s.r.o., Party
© MiBe ESHOP 2014, 36